top of page
Zoeken
  • schuurmansnancy

Ontdekken, leren en groeien in digitalOntdekken, leren en groeien. Dat stond gisteravond centraal tijdens de denktank van Digital Wednesday. Samen met 25 digital professionals mocht ik meedenken over de toekomst van #digital Wednesday.Het event is 3,5 jaar geleden ontstaan uit de behoefte om digital professionals binnen de Brainport Eindhoven met elkaar in contact te brengen. Om binnen de technologie regio bedrijven, overheden en onderwijs kennis te laten delen en samen te werken in uitdagende digital ontwikkelingen. Digital Wednesday is een groot succes. De events met allerlei mooie relevante thema’s worden uitgebreid bezocht. Nu is het tijd om dit format met nog wat meer diepgang verder vorm te geven.


Het overkoepelende thema: “Hoe kunnen we digital denkers en doeners slim laten samenwerken om samen sneller te groeien in digital”? Onderliggende vragen:

1. Hoe vinden we het juiste talen?

2. Hoe behouden we de talentvolle mensen?

3. Hoe kunnen we met anderen sneller innoveren door bijvoorbeeld gezamenlijk technieken, concepten te ontwikkelen of onderzoek te doen? 

4. Op welke manieren kunnen we onze kennis breder delen?


Op alle vragen zijn inspirerende denkrichtingen bedacht die interessant zijn verder te onderzoeken en uit te werken. Inspirerend om hierin mee te mogen denken. Ik merk dat je snel de neiging hebt om binnen de context van je eigen organisatie te denken en ontwikkelen. Dat is eigenlijk best gek als je bedenkt dat er veel vraagstukken en uitdagingen zijn waar je samen aan zou kunnen werken om creatiever, goedkoper en sneller tot resultaten te komen. Dank je wel voor de uitnodiging Danny, Tim en Ewout en ik kijk uit naar het vervolg7 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page